منظور از کاشی پخت اول، پخت دوم و پخت سوم چیست؟

کاشی تک پخت
کاشی تک پخت

 

کاشی تک پخت یا پخت اول چیست؟

در روش تک پخت، بدنه کاشی بهمراه لعاب کاشی همزمان و در درجه بسیار بالا پخته میشود. پس در نتیجه در این روش کاشی فقط برای یکبار وارد کوره شده و پخته میشود.

 

کاشی پخت دوم چیست؟

این روش، به صورتی است که اول یکبار بصورت جداگانه بدنه کاشی پخته میشود و بعد از پخته شدن آن، لعاب بر روی بدنه کاشی ریخته شده و در کوره هایی مخصوص دوباره پخته میشود. این امر سبب میشود تا هم لعاب کاشی و هم بدنه کاشی از کیفیت بالاتری برخوردار باشد.

 

کاشی دو پخت
کاشی دو پخت

 

کاشی پخت سوم یا سه پخت چیست؟

این روش در سالهای اخیر بسیار رواج پیدا کرده که امکان اعمال دکور و طرح های متنوع روی کاشی را میدهد. در این روش، کاشی هایی که آماده هستند و کاملا پخته شده اند، دوباره وارد کوره میشوند تا طرح های موردنظر نیز بر روی آنها برای سومین بار پخته شود.

 

 

کاشی سه پخت
کاشی سه پخت

 

نمایشگاه کاشی و سرامیک در کرج، با جدیدترین متدهای طراحی سه بعدی به صورت رایگان

مشاوره: 09122246515

امتیاز به مطلب post
بیشتر بخوانید!!  کاشی مات بهتر است یا براق؟