منظور از کاشی پخت اول، پخت دوم و پخت سوم چیست؟

کاشی تک پخت یا پخت اول چیست؟
در روش تک پخت، بدنه کاشی بهمراه لعاب کاشی همزمان و در درجه بسیار بالا پخته میشود. پس در نتیجه در این روش کاشی فقط برای یکبار وارد کوره شده و پخته میشود.
کاشی پخت دوم چیست؟
این روش، به صورتی است که اول یکبار بصورت جداگانه بدنه کاشی پخته میشود و بعد از پخته شدن آن، لعاب بر روی بدنه کاشی ریخته شده و در کوره هایی مخصوص دوباره پخته میشود. این امر سبب میشود تا هم لعاب کاشی و هم بدنه کاشی از کیفیت بالاتری برخوردار باشد.

کاشی پخت سوم یا سه پخت چیست؟
این روش در سالهای اخیر بسیار رواج پیدا کرده که امکان اعمال دکور و طرح های متنوع روی کاشی را میدهد. در این روش، کاشی هایی که آماده هستند و کاملا پخته شده اند، دوباره وارد کوره میشوند تا طرح های موردنظر نیز بر روی آنها برای سومین بار پخته شود.

نمایشگاه کاشی و سرامیک در کرج، با جدیدترین متدهای طراحی سه بعدی به صورت رایگان
مشاوره: 09122246515